Als cadeau

Bij De Kwaffeus en Barbier kan je niet alleen langskomen voor een frisse look. Er is ook een kleine shop, van topproducten die we zelf gebruiken. Producten om je haar en jezelf te verwennen, ontwikkeld door specialisten. Ook leuk om iemand anders een plezier te doen, want dit zijn bijzondere cadeautjes die je niet in een andere winkel in de buurt vindt.

Kom langs tijdens de openingsuren. Of als je wil dat we een product op maat kiezen en klaarzetten voor afhaling, contacteer ons dan gerust online.

Aanbevolen door
Kwaffeus Stephanie

Medavita

  • Medavita hoofdhuid-behandelingen: als je last hebt van haaruitval, schilfers of psoriasis of snel vet haar hebt.
  • Medavita Idol: producten voor de versteving en afwerking van de vrouwensnit.

Aloxxi

De shampoo en conditioner die Stephanie zelf gebruikt, voor elk haartype!

Aanbevolen door
Barbier Denis

St. James of London

Deze 100% natuurlijke producten zijn ontwikkeld in de Britse fifties. Scheerschuim en -zeep, geurtjes en balsems voor gentlemen.

Proraso

Voor elk huidtype heeft Proraso een aangepast scheer- of verzorgingsproduct van dit Italiaanse gamma. Ook de baardolie en balsem zijn echte aanraders voor een verzorgde baard.  

Beardburys

Voor mannen hebben we een aparte shampoos en waxen van Beardburys, met de juiste eigenschappen voor het haar van mannen, met lekkere geurtjes.

Schenk een cadeaubon

Laat de ontvanger van je geschenk zelf kiezen: iets uit de shop? Eens geschoren worden door een echte barbier? Een nieuw kleurtje, met leuke korting? Jij kiest de waarde, wij maken de cadeaubon.