Kleuren en bijkleuren

Nieuwe kleur(accenten) of uitgroei wegwerken?

We hebben 359 kleuren in ons gamma van Aloxxi. Van natuurlijke kleuren tot iets meer verrassende kleuren. Er zit vast iets tussen dat je wilt proberen. Of de kleur die je nodig hebt, om die uitgroei bij te werken.

Met dit zeer uitgebreide kleurgamma kun je alle kanten uit: permanente kleuringen, semi-permanente kleuren (zonder ammoniak), ontkleuringspoeders en developpers. Aloxxi-producten geven bovendien een extra verzorging aan je haren: het CDP-complex beschermt je haren en houdt ze ook na het kleuren in een goede conditie.

  • Aloxxi Reparative: herstellende behandeling voor beschadigd en breekbaar haar
  • Aloxxi Split Ends: tot 88% zichtbaar minder gespleten punten
  • Aloxxi Ultra Hot: Mag het wat specialer? Semi-permanente kleuren, van zeer hevige tot pasteltinten

Onze prijzen
inclusief snit en brushen

Kleur uitgroei (max. 2 cm)€ 72 (zonder snit: € 40)
Volledige kleuring€ 85 (zonder snit: € 55)
Lokken bijwerken€ 78 (zonder snit: € 40)
Lokken volledig€ 90 (zonder snit: € 65)
Ontkleuren€ 25
Lokken met kleuraccent+ vanaf € 20
Extra kleur voor betere dekking (15 g)+ vanaf € 8
Folies+ vanaf € 5
Verzorging in kleur€ 10
Toner€ 22
Andiamo 10min kleur€ 7,5
Wash€ 18

Dankzij onze overzichtelijke prijzen incl. btw weet je altijd waar je aan toe bent en kom je aan de kassa nooit voor verrassingen te staan. We hanteren niet alleen duidelijke all-in menuprijzen, je kunt ook steeds een vrijblijvende en gedetailleerde prijsofferte vragen voordat je in de kappersstoel plaatsneemt. Alle menuprijzen zijn inclusief verzorgende shampoo en verzorging, deugddoende hoofdmassage, versteviger en stylingproduct. Ons professioneel advies krijg je er natuurlijk gratis bovenop.

Supplementen (bv. voor lang haar, niet allemaal vermeld op de site) kunnen aangerekend worden bij extra diensten of meer productverbruik. Vraag ernaar. Een uitgebreide prijslijst kan je ook steeds terugvinden aan de kassa en aan het raam van het salon. Aanbiedingen en/of promoties zijn nooit cumuleerbaar met andere kortingen of volle klantenkaart.