Opsteekkapsels

Een feestelijk kapsel voor een onvergetelijke dag

Je hebt iets te vieren? Dan mag je kapsel er ook extra feestelijk uitzien. Stephanie maakt er graag iets moois van: opgestoken haar dat de hele dag goed blijft zitten. Goed om weten: op zaterdag zijn we iets vroeger open, vanaf 8u. Speciaal voor wie een grote dag te wachten staat.

Onze prijzen

Opstekenvanaf € 20
Krullen, vlechtenvanaf € 12,5

Dankzij onze overzichtelijke prijzen incl. btw weet je altijd waar je aan toe bent en kom je aan de kassa nooit voor verrassingen te staan. We hanteren niet alleen duidelijke all-in menuprijzen, je kunt ook steeds een vrijblijvende en gedetailleerde prijsofferte vragen voordat je in de kappersstoel plaatsneemt. Alle menuprijzen zijn inclusief verzorgende shampoo en verzorging, deugddoende hoofdmassage, versteviger en stylingproduct. Ons professioneel advies krijg je er natuurlijk gratis bovenop.

Supplementen (bv. voor lang haar, niet allemaal vermeld op de site) kunnen aangerekend worden bij extra diensten of meer productverbruik. Vraag ernaar. Een uitgebreide prijslijst kan je ook steeds terugvinden aan de kassa en aan het raam van het salon. Aanbiedingen en/of promoties zijn nooit cumuleerbaar met andere kortingen of volle klantenkaart.