Permanent of watergolf

Verse krullen, of eigenlijk liever helemaal geen?

Je staat leuk met krulletjes, maar je hebt die niet van nature? Of je hebt net veel krullen, maar wil liever sluik haar? Stephanie kan zeker met de krul- of stijltang aan de slag, maar dat effect blijft niet veel langer dan een dag of twee. De techniek van de watergolf (met de ‘rolletjes’ als krulspelden, of mise-en-plis) behoudt krullen al wat langer. Een permanent fixeert je nieuwe krullende of ‘platte’ kapsel voor meerdere maanden, ook als je je haar wast of kamt.

Onze prijzen
snit en drogen inbegrepen

Watergolf€ 25
Permanent bovenop€ 66 (zonder snit: € 30)
Permanent volledig€ 78 (zonder snit: € 42,5)
0ntkrulling€ 75,5 (zonder snit: € 40)
Extra Color Prime & Lock+ € 3,5
Extra product+ € 8,5

Dankzij onze overzichtelijke prijzen incl. btw weet je altijd waar je aan toe bent en kom je aan de kassa nooit voor verrassingen te staan. We hanteren niet alleen duidelijke all-in menuprijzen, je kunt ook steeds een vrijblijvende en gedetailleerde prijsofferte vragen voordat je in de kappersstoel plaatsneemt. Alle menuprijzen zijn inclusief verzorgende shampoo en verzorging, deugddoende hoofdmassage, versteviger en stylingproduct. Ons professioneel advies krijg je er natuurlijk gratis bovenop.

Supplementen (bv. voor lang haar, niet allemaal vermeld op de site) kunnen aangerekend worden bij extra diensten of meer productverbruik. Vraag ernaar. Een uitgebreide prijslijst kan je ook steeds terugvinden aan de kassa en aan het raam van het salon. Aanbiedingen en/of promoties zijn nooit cumuleerbaar met andere kortingen of volle klantenkaart.