Voor je baard

Denis, de Barbier van ’t huis, verzorgt je baard, huid en andere haren op je hoofd tot in de puntjes.

Om je baard te scheren of op te frissen, kon je vroeger langs de barbier. Terwijl je genoot van een drankje, kreeg je een professionele en vooral aangename behandeling. Barbieren verdwenen, maar zijn nu helemaal terug. Niet alleen in de steden, maar ook hier bij jou in het oergezellige Vorselaar. Je baard perfect laten verzorgen, dat is ouderwets genieten.

Een heerlijke traditionele scheerbeurt, dat is Denis’ specialiteit. Nat scheren, dat geeft het beste, gladde resultaat. Of je baard eens goed wassen en bijtrimmen? Ga zitten, geniet van een schuimend biertje en Denis doet de rest. Een rustgevende behandeling, met aangepaste producten die passen bij jouw type huid en baard. 

Onze prijzen

Baard trimmen€ 12
Baard trim & shave (gel)€ 17,5
Italian shave€ 22
London shave (wellness, o.a. met facial scrub)€ 27
Head shave€ 17,5
Herensnit€ 23
Tondeuse€ 17

Voordeelactie

Een bier van hier

Bij 1 traditionele scheerbeurt krijg je een gratis 2290, hét Vorselaarse dorpsbier.

Onze producten

St. James of London

Deze 100% natuurlijke producten zijn ontwikkeld in de Britse fifties. Scheerschuim en -zeep, geurtjes en balsems voor gentlemen.

Proraso

Voor elk huidtype heeft Proraso een aangepast scheer- of verzorgingsproduct van dit Italiaanse gamma. Ook de baardolie en balsem zijn echte aanraders voor een verzorgde baard.  

Beardburys

Voor mannen hebben we een aparte shampoos en waxen van Beardburys, met de juiste eigenschappen voor het haar van mannen, met lekkere geurtjes.


Schenk een cadeaubon

Laat de ontvanger van je geschenk zelf kiezen: iets uit de shop? Eens geschoren worden door een echte barbier? Een nieuw kleurtje, met leuke korting? Jij kiest de waarde, wij maken de cadeaubon.