Wassen, knippen en brushen

Klaar voor een nieuwe snit

Tijd voor een opgefrist kapsel? Die tijd maken Denis en Stephanie graag voor je. Ze maken tijd voor een comfortabele wasbeurt, om je advies te geven, om je haren met de schaar vakkundig onder handen te nemen, om ze mooi te stylen. Met een koffie of een thee, en een ‘boekske’ of een babbeltje.

Onze prijzen

Damessnit zeer kort haar€ 25
Snit + brushing40
Snit + handdrogen€ 34
Alleen brushing€ 23
Alleen handdrogen€ 18,5
Extra afwerking met stijl of krultang+ € 7,5
Extra voor schouderlang haar+ € 5
Extra voor lang haar, tot op de rug+€ 8
Extra voor extra lang of veel haar+€ 10

Dankzij onze overzichtelijke prijzen incl. btw weet je altijd waar je aan toe bent en kom je aan de kassa nooit voor verrassingen te staan. We hanteren niet alleen duidelijke all-in menuprijzen, je kunt ook steeds een vrijblijvende en gedetailleerde prijsofferte vragen voordat je in de kappersstoel plaatsneemt. Alle menuprijzen zijn inclusief verzorgende shampoo en verzorging, deugddoende hoofdmassage, versteviger en stylingproduct. Ons professioneel advies krijg je er natuurlijk gratis bovenop.

Supplementen (bv. voor lang haar, niet allemaal vermeld op de site) kunnen aangerekend worden bij extra diensten of meer productverbruik. Vraag ernaar. Een uitgebreide prijslijst kan je ook steeds terugvinden aan de kassa en aan het raam van het salon. Aanbiedingen en/of promoties zijn nooit cumuleerbaar met andere kortingen of volle klantenkaart.

Voor trouwe klanten:
12 + 1 gratis

Op je klantenkaart krijg je bij elk bezoek een stempel. Bij een volle kaart krijg je een gratis snit- of scheerbeurt.

Schenk een cadeaubon

Laat de ontvanger van je geschenk zelf kiezen: iets uit de shop? Eens geschoren worden door een echte barbier? Een nieuw kleurtje, met leuke korting? Jij kiest de waarde, wij maken de cadeaubon.