Wie zijn we?

Stephanie studeerde in 2007 af als haarstyliste in het Instituut van de Voorzienigheid in Herentals. Ze ging toen aan het werk in een kapsalon waar zij de kneepjes van het vak leerde en cursussen volgde om klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Na enkele jaren deed ze een lerarenopleiding en ging ze even lesgeven als regentes haartooi, om eens in een andere omgeving dan de praktijk van een kapsalon te werken. Toch miste ze ‘het haar doen van de mensen’. Dus ze ging opnieuw een nieuwe uitdaging aan: een eigen zaak in Vorselaar, het dorp waar ze opgroeide (als dochter van ‘juffrouw Mai’ van Windekind). ‘De Kwaffeus’ werd geopend in oktober 2013. 

“Ik geef mensen graag een frisse, stralende look met een mooi kapsel. En ook kinderen in de kapstoel weet ik te knippen. Onze Mats krijg ik geknipt, geloof me, dan lukt het bij elk kind.”

Sinds februari 2016 gaan Stephanie en Denis er fulltime samen voor, als ‘De Kwaffeus & Barbier’. Want ook Denis had zich ondertussen bijgeschoold om van zijn passie voor haarverzorging zijn beroep te maken.

Na mooie jaren in de Goorbergenlaan, waarbij ook Denis in de zaak stapte, verhuisden ze de zaak naar de Kempenlaan 34, waar vroeger Paul Smits een bekend kapsalon had.

Stephanie en Denis zijn gepassioneerd door hun vak. Mensen moeten zich goed verzorgd voelen, daar gaan ze voor. Daarom blijven ze zich ook bijscholen, in technieken en producten. Om jou de beste snit en verzorging te kunnen aanbieden.

“Mannen voelen zich vaak wat ongemakkelijk in een kapsalon. Bij ons nooit, daar zorg ik voor. We hebben zelfs een eigen hoek, waar ik rustig zijn baard kan doen.”

Je kwaffeus Stephanie

Je barbier Denis